Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Свято "Прощавай, Букварику!"
Свято "Прощавай, Букварику!"

   19  травня у 1 класі відбулося свято «Прощавай, Букварику!» (вчительЧоботар Т. Ю., вихователь Нікозенко І. А.)

   Для першокласників це незвичайне свято, адже це звіт про досягнення за перший рік навчання у Країні Знань  з буквариком.

   Діти запросили на свято батьків, учнів початкової школи, вчителів, адміністрацію школи. Першокласники розповідали про свої успіхи, дякували Буквареві за хороші знання, зустрічали нові підручники, які будуть навчати їх у 2-му класі.  На свято завітали незвичайні гості лікар Айболит, Баба Яга, «Помилка», «Двійка», «Лінь» і вихованці 2 класу, які поділилися своїми труднощами у навчанні та давали гарні поради на майбутнє.

   Під час свята вихованці декламували вірші, розповідали гуморески і частівки, співали пісні: «Перший дзвоник», «Ми першокласники», «Перший раз у перший клас!», «Прощавай, Букварику!»  та танцювали.

   Заступник директора з виховної роботи Мельниченко О. Д. вручила вихованцям свідоцтва про закінчення першого класу і побажала надалі з впевненістю та наполегливістю крокувати  Країною Знань. На завершення свята батьки, учні та гості переглянули презентацію «Наше шкільне життя».

  Після свята на першокласників чекав  солодкий стіл, який організували батьки.

Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"Свято "Прощавай, Букварику!"

 



Категорія: Новини / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *