Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Участь у міні-EdCamp Kyiv Gymnasium A+

 24 березня 2019 року учителі закладу Калашник Юрій Олександрович та Калашник Олена Анатоліївна взяли участь у міні-EdCamp Kyiv Gymnasium A+. Новий формат спілкування освітян в закладі, який є Інноваційним проектом української освіти, можна вважати новим форматом закладу освіти!

Тематика зібрання «Виховання та навчання дітей в епоху DIGITAL». Гості мали змогу побачити, що господарі в цьому питанні розібралися чудово. Адже ще в процесі проектування та побудови використовувалися комп’ютерні програми та високі технології. Починаючи від прикладних програм 3D моделювання до окулярів віртуальної реальності, від геотермального опалення  до склопакети з захистом від УФ променів і надмірного нагріву. Про ці та інші новації розповів Олександр Сіренко на експертній паралелі на тему «Проектування та будівництво навчальних закладів цифрової епохи».

Дуже шкода, що ще не винайдено засіб клонування особи. Оцього не вистачало!!! Тому що хотілося побувати скрізь!!! На всіх презентаціях, майстер-класах… Є закон EdCamp «Про дві ноги»… Але прийшовши до експерта, забуваєш, що можеш вільно переходити до іншого, забуваєш про час, програму… І як не забути, коли обговорюються такі цікаві питання! Наприклад,  як не виховати покоління ідіотів, Zагальноукраїнський портрет покоління Z, як побудувати особистий бренд, поради та інструменти до цифрового уроку, мотиваційна математика, як не розчинитись у візуальному світі гаджетів, проектна діяльність навчального закладу в епоху DIGIT@L, інноваційні технології Microsoft та раннє програмування в епоху DIGITAL…

А ще спілкування з старими друзями та перехід від віртуального знайомства до реального.

 



Категорія: МО вчителів природничо-математичного циклу / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *