Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Свято мами
  • 23-05-2018, 15:30
  • 400
  • 0

 14 травня в другому класі відбулося свято, присвячене Дню матері. Метою проведення свята було формувати в учнів уявлення про призначення жінки, розвивати творчі здібності учнів, умінь декламувати, співати, танцювати, проявляти фантазію; сприяти формуванню духовно-моральних цінностей учнів, бережливого відношення до близьких і рідних людей.

Свято розпочалося з легенди «Розмова з богом», якою класний керівник доніс до всіх присутніх справжнє призначення жінки-матері. Ведучі свята, учні старшої школи, на протязі всього свята доносили до всіх гостей слова вдячності, любові і поваги до матері, пошану до жінки.

Діти підготували до свята гарні вірші про маму, жінку і бабусю. Учні зустріли гостей ніжним танком на піню «Мама». Під час свята  також звучали піні «Маму я люблю», «Мама», «Мама і я», «Бабця бабуся», «Україна», «Калинова Україна». Дівчата класу, разом із хореографом підготували танок «Модниці», а також дітьми був виконаний парний танок «Вальс». Циганков Ілля разом з мамою підготували сценку «Розмова із сином», а також Дяченко Анастасія із бабусею підготували інсценізацію «Вихідний». На святі діти разом з мамами грали в гру «Угадай по руці де твоя мама», розв’язували логічні завдання. Крокул Дмитро підготував пісню «Ніч яка місячна», яку виконав, граючи на гітарі. Свято закінчилося переглядом фільму «Всі ми колись були маленькими», в якому були підібрані фото учнів з мамами, їхні дитячі фото та фото мам, будучи маленькими дітьми. До свята діти підготували подарунки і квіти, які вручили мамам і бабусям в кінці свята.  

 



Категорія: ВИХОВНА РОБОТА / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *