Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » ІІІ фестиваль робототехніки «FERREXPO ROBOT FEST»
ІІІ фестиваль робототехніки «FERREXPO ROBOT FEST»

5-6 жовтня 2017 року відбувся ІІІ фестиваль робототехніки «FERREXPO ROBOT FEST» у місті Горішні Плавні Полтавської області.

Фестиваль «FERREXPO ROBOT FEST» – це подія, де творчі та обдаровані діти мають можливість проявити себе. А ще – знайти новий напрямок розвитку, познайомитися з однодумцями, брати участь у різних змаганнях, перемагати та отримувати гарні призи! 
Що відбувалося на Фестивалі: змагання у Підготовчій категорії Всеукраїнської олімпіади з робототехніки за правилами змагань Сумо,  Слалом з елементами WRO, змагання з Робо-футболу, виставка-конкурс LEGO-творчості, майстер-клас для учасників фестивалю, екскурсія містом та на ПрАТ «Полтавський ГЗК».

Вже втретє учні КЗ «Добровеличківського НВО»,  які відвідують гурток «Технічне конструювання» (керівник Калашник Ю.О.) взяли активну участь у цьому фантастичному дійстві та вибороли призові місця: в номінації "Керовані роботи сумо" - Погорілий Денис І місце , в номінації "Робо-футбол" - Довгаль Вадим та Губар Влад ІІІ місце, "Автономні роботи сумо" - Тупчієнко Святослав ІІІ місце. Команда учасників  КЗ «Добровеличківського НВО»  отримала ще й спеціальний приз від міського голови м. Горішніх Плавнів Дмитра Бикова – комплект робототехніки Mindstorms EV3 Education за оригінальне технічне рішення.

Нажаль, трішки не повезло Бойченку Ростиславу (4 місце в номінації "Автономні роботи сумо")  в  та Кошелю Даніілу (12 місце).

 



Категорія: ВИХОВНА РОБОТА / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *