Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Участь у наукових пікніках

11 січня 2018 року у Хмелівському НВО Маловисківського району відбулося розважально - наукове шоу  «НАУКОВІ ПІКНІКИ». Особливістю пікніків є те, що під час їх проведення не подається теорія, а використовуються практичні підходи до пояснення цікавих дослідів.

Вихованці КЗ «Добровеличківське НВО» Довгаль Вадим, Захарченко Денис, під керівництвом вчителя інформатики Калашника Ю.О., забезпечували роботу станції  робототехніки. Команди учнів, які відвідали дану станцію, познайомилися із загальною будовою роботів, що виготовлені на основі конструктора LEGO Mindstorms. Для вивчення учасникам було запропоновано як найпростішого Робота-бота, так і більш складнішу модель  - Робот-сігвей «Gyro Boy». Для зацікавлення було проведено показові бої автономних роботів-сумо та заїзди з «Кегель-рингу». І на закінчення знайомства майже кожен відвідувач станції провів особистий бій  керованого робота-сумо з автономним. Дуже часто холодна програма автономного робота програвала перед запальним бажанням перемоги над роботом.

Координатор проекту в Хмельовому Маловисківського району Тутаєва М.О. та її однодумці зуміли створити свято науки та показати, що навчання може бути корисним і цікавим. Організатори захоплювали, розважали, розкривали таємниці науки та показали, що наука є всюди навколо нас.

 



Категорія: ВИХОВНА РОБОТА / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *