Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Звіт про Відбірковий фестиваль FLL

Програма FIRST LEGO League створена для дітей 9-16 років двома міжнародними компаніями – FIRST та LEGO Group. Її мета –  надихнути дітей вивчати науку, технологію, математику а також долучатись до вирішення актуальних світових питань за допомогою їхньої улюбленої іграшки – конструктора LEGO!

Команда "TechNatura" КЗ "Добровеличківського НВО" працювала над проблемами підготовки до Всеукраїнського чемпіонату FLL: створили робота, написали програми, "тренували" робота, досліджували проблему створення міні-очисних соруд в індивідуальних  господарствах, малювали плакати, налаштовувались  на виступ, розповідали учням меньших класів про проблеми селища в питанні "Вода і людина" . Індивідуально, в парах, групах... У кабінетах біології та інформатики... Робота над місіями, моделювання робота, поглиблення навиків програмування, проектування захисту своєї роботи над проектом.. І це ще далеко не все... Веселощі, труднощі командної роботи, розуміння та непорозуміння...

Підготовка до сезону FLL 2017-2018 - це не тільки класи та лабораторії... При підтримці комунального підприємства "НІЛОТ" (начальник Даниленко А.Г.) члени команди "TechNature" прослідкували кругообіг води на прикладі селища Добровеличківка. Скважини, очищення, водонапірні башти, водовід, кран, каналізація, очисні споруди... Про цей непростий шлях води вихованці КЗ "Добровеличківське НВО" дізналися із екскурсії майстра по водогону Врубльовського В.Ф.

Було все… Але головний результат: задоволення від спілкування, командної роботи, нові знання та вміння...

І ось 17.12.17 р. в м. Києві відбувся Відбірковий фестиваль FLL серед 34 команд Київської, Кіровоградської, Вінницької областей. Вихованці навчального закладу «Добровеличківське НВО» Довгаль Вадим, Губар Влад, Губар Віка, Іваніченко Наталія, Рзаєва Ельміра, Поліщук Ксенія вибороли право взяти участь у фестивалі “ROBOfirst – більше ніж роботи” , де буде проведено Всеукраїнський чемпіонат FIRST LEGO League 3 – 4 березня 2018 р. Команда "TechNatura" КЗ "Добровеличківського НВО" (тренери Калашник Ю.О. та Трощинська О.П.) отримала І місце в номінації «Дизайн роботів».

Члени команди та їх тренери хочуть подякувати за поїздку директора КЗ "Добровеличківського НВО" Ковальську К.Б. та батьків.

 Короткий фотозвіт тут.

 



Категорія: ВИХОВНА РОБОТА / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *