Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Відкритий урок з математики у 2 класі
Відкритий урок з математики у 2 класі

  12 грудня Наталія Миколаївна Щербова провела відкритий урок з математики у 2 класі на тему "Вправи і задачі на засвоєння таблиці множення на 2". 

  Мета уроку: закріпити таблицю множення числа 2; вправляти учнів у розв'язуванні прикладів на застосування таблиці множення числа 2; закріплювати вміння виконувати додавання і віднімання в межах 100; розвивати логічне мислення, пам'ять, увагу учнів; виховувати почуття взаємопідтримки і допомоги.

  Урок пройшов змістовно і цікаво. Учні, які гарно виконали завдання математичного диктанту, отримали квитки на циркову виставу. До класу "завітав" Клоун Бобо, який пропонував дітям цікаві задачі, приклади, вирази на множення числа 2 та додавання і віднімання в межах 100. Другокласники показали гарні знання, були зібраними та активними.  

Відкритий урок з математики у 2 класі Відкритий урок з математики у 2 класі Відкритий урок з математики у 2 класі Відкритий урок з математики у 2 класі Відкритий урок з математики у 2 класі Відкритий урок з математики у 2 класі Відкритий урок з математики у 2 класі Відкритий урок з математики у 2 класі Відкритий урок з математики у 2 класі

 



Категорія: Новини / МО вчителів початкових класів
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *