Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Готуємось до ЗНО

    24.11 до нашого закладу завітали менеджер благодійних проектів громадської спілки «ОСВІТОРІЯ» Ірина Плешакова, координатор соціальних проектів фірми «Coca Cola» Ольга Кудіна, представники юридичної фірми  «Саєнко Харенко» Василь Лютий та Євгеній Лісовський.

На зустрічі із учнями 10 – 11 класів було презентовано ресурс www.ilearn.org.ua, проведено тренінги та надано інформацію про права та обов’язки учнів, можливості підготовки до ЗНО. Також вихованці закладу пройшли профорієнтаційне тестування та отримали аналіз результатів.

   iLearn – це всеукраїнський освітній соціальний проект Громадської Спілки «ОСВІТОРІЯ» та команди Enactus КНЕУ, метою якого є надання рівних можливостей всім учням при підготовці до проходження Зовнішнього Незалежного Оцінювання. Ціль – допомогти талановитим учням з інтернатів, дитячих будинків та дітям з малозабезпечених сімей отримати гарні академічні знання для успішної здачі ЗНО, адже це надасть змогу вступити до омріяного ВНЗ на бюджетну форму навчання. Для було створено онлайн платформу www.ilearn.org.ua та залучено кращих викладачів Київського Національного Економічного Університету ім. Вадима Гетьмана до підготовки навчальних матеріалів та відео лекцій з основних предметів: українська мова і література, математика, історія України, англійська мова.

Готуємось до ЗНО Готуємось до ЗНО 

Готуємось до ЗНО Готуємось до ЗНО 

Готуємось до ЗНО Готуємось до ЗНО 

Готуємось до ЗНО Готуємось до ЗНО 

Готуємось до ЗНО Готуємось до ЗНО 



Категорія: Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *