Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Роботи-сумоїсти в ROBOCITY

Роботи-сумоїсти в ROBOCITY  16 квітня в м. Дніпропропетровську відбулися змагання роботів "Smart Robo Fest" в двох номінаціях: роботи-сумоїсти та гонки по чорній лінії. Змагання організовані спільнотою любителів робототехніки ROBOCITY при підтримці ITшкола Smart.   

  Основна мета змагань - залучення дітей та підлітків (а також їх батьків) до тематики робототехніки і всьому, що з цим пов'язано, а також підготовка до Всеукраїнського фестивалю робототехніки.

  Взяли участь у змаганнях і вихованці Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст., які відвідують гурток «Технічне конструювання» Комунального закладу "Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді" (керівник гуртка Калашник Ю.О.) Тупчієнко Святослав, Захарченко Денис, Білий Костянтин, Мовчан Ярослав. Учні зібрали трьох роботів-сумо та одного робота для гонки по чорній лінії. Крім створення, налагодження робота-сумоїста його необхідно було запрограмувати для автономного змагання, враховуючи роботу серво-двигунів та наявність датчика освітленості і датчика відстані. Змагання проходили по коловій системі і кожен робот провів 24 бої,  стартувавши із 4 різних положень.

  За результатами змагань  робот-сумоїст Святослава Тупчієнка зайняв І місце, робот-сумоїст Білого Костянтина – ІІ місце, робот-сумоїст Захарченка Дениса – ІІІ місце. В гонках по чорній лінії робот Костянтина Білого зайняв ІІ місце. 

 Фотозвіт про змагання можна переглянути тут: https://goo.gl/photos/6svGEnGdwPiUfrr1A 



Категорія: Новини / МО вчителів природничо-математичного циклу
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *