Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Тиждень біології

  З 11 по 15 квітня 2016 року у школі проходив Тиждень біології та екології, пд час якого учні школи розгадували тематичні загадки, ребуси, кросворди, взяли участь у позакласних заходах. Так, учням 6-10 класів було запропоновано переглянути фільм «Паразити всередині нас». Після його перегляду вихованці мали змогу висловити свої враження та разом з учителем біології Трощинською О.П. з'ясували, яких правил гігієни потрібно дотримуватись, аби не бути зараженими паразитами.

Тиждень біології 

  Учні 7-8 класів стали учасниками інтелектуальної гри «Мудра сова», метою якої було підвищення інтересу до наук природничого циклу, розвиток логічного мислення, пам'яті, пізнавальної активності.

  Кожен мав можливість відповісти на питання та потрапити до гри. Після кожного туру гру покидав найслабший учасник.

  Вихованці достойно змагалися, показуючи свої інтелектуальні здібності. Найкращі знання та ерудованість виявив учень 7 класу Білий Данило, який виборов звання переможця.

Тиждень біології Тиждень біології 

  14 квітня вчитель біології (Трощинська О.П.) разом з вихованцями 5-8 класів провела позакласний захід «Природа - наш дім». Учні здійснили заочну подорож  в найкращі куточки  нашої країни, ознайомились з Червоною та Зеленою книгами, дізнались про їх призначення, прослухали правила, яких потрібно дотримуватись під час відпочинку на природі і т.д.

  Екологічний захід видався цікавим та захоплюючим, адже кожен із учасників заходу особисто доторкнувся серцем до проблем нашої планети.

Тиждень біології



Категорія: Новини / МО вчителів природничо-математичного циклу
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *