Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Тиждень географії

  З 25 по 29 січня 2016 року у школі проходив Тиждень географії.

 У понеділок, 25 січня, вихованцям було запропоновано розгадування кросвордів, загадок, головоломок, ребусів та цікавих задач.                

  У вівторок 26 січня відбувся позакласний захід «Екзотичний географічний ярмарок». Учні 8 класу розповіли про походження овочів та фруктів, які нині вирощуються в Україні та стали звичними на столі українців, і про ті, що є у нас екзотичними. Захід пройшов у вигляді ярмарку, де за знання учні могли «купувати» плоди та ягоди. Учні 7 класу підготували цікаві загадки про культурні рослини. На ярмарку було представлено два павільйони «Знайомі незнайомці» та «Заморські гості».

Тиждень географії Тиждень географії 

Тиждень географії Тиждень географії 

  У середу учні 10 класу разом з учителем географії Пасхал Г.П. запросили на захід «У світі дивовижних географічних професій», де познайомили присутніх з професіями геолога, гідролога, метеоролога, океанолога та ін. Розповіли про вимоги до людей цих професій, їх рід занять та сферу діяльності. Старшокласникам цей захід допоможе в майбутньому орієнтуватися при виборі майбутньої професії.

Тиждень географії Тиждень географії 

 

  У четвер, 28 січня, кращі знавці географії, учні 8-11 класів змагалися за звання «Найрозумнішого географа» в однойменному інтелектуальному шоу. Це звання виборола учениця 8 класу Степаненко Юлія.

Тиждень географії Тиждень географії 

Тиждень географії Тиждень географії 

Тиждень географії Тиждень географії 

Тиждень географії 

  У п’ятницю, 29 січня, між командами вихованців 6 класу відбулася інтелектуальна гра «Географічний калейдоскоп», де учням були запропоновані цікаві завдання та запитання по темі «Атмосфера». Перемогу отримала команда «Козаків» (Капітан Нізов Костянтин).

Тиждень географії 

  Протягом тижня вихованці 5 класу створили газету «Географічні рекордсмени материків та океанів», підібравши цікаві відомості про тваринний світ материків і океанів.

 



Категорія: Новини / МО вчителів природничо-математичного циклу
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *