Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Волонтерський загін в дії
Волонтерський загін в дії

  12 вересня 2015 року відзначив свій 100-річний ювілей житель Добровеличківки, ветеран Великої Вітчизняної війни Алдиковський Сергій Федосійович. Цей славний рубіж ювіляр переступив з багажем трудових здобутків та людської поваги. Переживши за 100 років безліч подій, сумних і веселих, витримавши удари долі, він і сьогодні усміхається і радіє життю, сповнений енергії, оптимізму та сили духу.

  Цього дня його прийшли привітати голова районної адміністрації Ткаченко В.В., голова ветеранської організації Кондратьєв В.Г., виконуюча обов’язки голови селищної ради Погребніченко І.А. та заступник селищного голови Сидор Л.В., методист з охорони культурної спадщини відділу культури і туризму РДА Мельник В.Ю. Не залишилися осторонь і члени волонтерського загону «Поклик» Добровеличківської школи-інтернату (керівники Дромашко Л.І., Коваленко Н.М.).

  Теплі та щирі побажання добра, благополуччя та прихильності долі линули на адресу ювіляра. А подарунки, сподіваємося, принесуть тепло та затишок в оселю Сергія Федосійовича.



Категорія: Новини / УЧНІВСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *