Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Участь у навчальному таборі "Бобер-2017"
Участь у навчальному таборі "Бобер-2017"

З 13 по 19 жовтня у місті Львів проходив навчальний табір «Бобер-2017», учасниками якого були учні 10 областей, які одночасно мали «Відмінний» сертифікат конкурсу Бобер та призове місце в олімпіаді з інформатики. Нашу область представляли Москаленко Владислав, учень 9 класу навчально - виховного комплексу «Ліцей інформаційних технологій - спеціалізована школа ІІ ступеня» Олександрійської міської ради Кіровоградської області; Сірікова Ольга, учениця 8 класу Кіровоградської гімназії нових технологій навчання Кіровоградської міської ради Кіровоградської області; Степаненко Юлія, учениця 10 класу комунального закладу «Добровеличківське навчально-виховне об'єднання «Спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад».

Учні відвідали заняття  з програмування, які проводили викладачі Ілля Порубльов (Черкаський університет), Ірина Скляр (Київський природничо-науковий ліцей №145), Сергій Жуковський (Житомирський державний університет). Прийняли участь в інтелектуальних іграх та олімпіаді з програмування.

Організатори провели не лише навчання, а і пізнавальну екскурсію містом, екскурсію на софтверну компанію «ЕЛЕКС». Приємне враження залишилось від відвідування Львівської опери.

Хочеться подякувати організаторам за таку чудову нагоду навчатись та познайомитись з чудовим містом Львів. А найбільше за те, що всі отримали нові знання, масу позитивних вражень і нових друзів.

Участь у навчальному таборі "Бобер-2017"Участь у навчальному таборі "Бобер-2017"Участь у навчальному таборі "Бобер-2017"Участь у навчальному таборі "Бобер-2017"Участь у навчальному таборі "Бобер-2017"Участь у навчальному таборі "Бобер-2017"

 



Категорія: Новини / Робота з обдарованими
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *