Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Акція з благоустрою «За чисте довкілля»
Акція з благоустрою «За чисте довкілля»

  З 3 квітня 2017 року з метою поліпшення санітарного стану довкілля розпочалася акція з благоустрою «За чисте довкілля». В рамках акції вихованці разом з педагогами Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів прибирали сміття та приводили до належного санітарного стану територію, яка закріплена за навчальним закладом.
Відтак вихованці з педагогами, озброївшись необхідним інвентарем та знаряддями праці, дружньо приступили до роботи. І за результатами кількагодинної старанної праці назбирали повний тракторний прицеп  сміття, яке повикидали  в інтернатському парку  недобросовісні громадяни.
 Звісно, побороти таке негативне явище як засміченість території лише прибиранням та подібними акціями неможливо. Потрібно вдаватися до найбільш радикальних методів виховання недобросовісних громадян - покаранням штрафами.  
    Учасники акції закликають громадян, заради збереження належного стану екології для майбутніх поколінь, підтримувати чистоту навколишнього середовища. Адже відомо, що чисто там, де не смітять. 

Акція з благоустрою «За чисте довкілля»Акція з благоустрою «За чисте довкілля»Акція з благоустрою «За чисте довкілля»Акція з благоустрою «За чисте довкілля»Акція з благоустрою «За чисте довкілля»Акція з благоустрою «За чисте довкілля»Акція з благоустрою «За чисте довкілля»Акція з благоустрою «За чисте довкілля»Акція з благоустрою «За чисте довкілля»Акція з благоустрою «За чисте довкілля»



Категорія: Новини / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *