Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Конкурс дитячих малюнків "ОМРІЯНА УКРАЇНА ОЧИМА ДІТЕЙ"
Конкурс дитячих малюнків "ОМРІЯНА УКРАЇНА ОЧИМА ДІТЕЙ"

Про Конкурс

 

Цей світ належатиме дітям. Саме вони мають вирішувати, яким буде майбутнє. Вирішувати своїми чистими серцями та світлими мріями.
Ми започаткували проведення щорічного Конкурсу дитячих малюнків "Омріяна Україна очима дітей" для того, щоб вже сьогодні надати дітям можливість сформувати образ майбутнього.

А саме, намалювати Омріяну Україну – країну в якій би їм хотілося жити.

Метою Конкурсу-фестивалю є:

  • творення позитивних образів майбутнього;

  • формування української ідентичності у дітей;

  • спонукання дітей до мріяння;

  • розвиток творчих здібностей у дітей;

  • формування позитивного емоційного імпульсу в суспільстві.

Конкурс був започаткований у 2014 році Благодійним фондом "Омріяна Країна" за підтримки Міністерства культури України. Понад 200 учасників з усіх куточків України надіслали свої малюнки на Конкурс. Вони були представлені до Дня незалежності України виставкою в Києві на фасаді «Українського дому» з 22 серпня по 16 вересня 2014 року. Також дитячі мрії побачили сотні тисяч пасажирів столичного метрополітену в рамках виставки «Омріяна Україна очима дітей», яка тривала з 16 січня по 28 лютого 2015 року  на станції метро «Золоті Ворота».

У 2015 році щорічний Конкурс проходив з особливим розмахом. Прийом малюнків тривав з квітня по липень. Загалом отримано до 1500 малюнків з усіх областей України. Авторитетне журі на чолі з всесвітньо відомим художником Джамалем Бадваном визначило 30 авторів найкращих малюнків, яких запросили на урочисте нагородження до Києва. 23 серпня 2015 року, на Майдані Незалежності Перша леді Марина Порошенко нагородила переможців Конкурсу почесними грамотами. Також переможці конкурсу спільно намалювали велику картину «Омріяна Україна», яка за своїми розмірами була внесена до Книги рекордів України. Водночас, 100 кращих малюнків були презентовані в рамках виставки «Омріяна Україна очима дітей» просто неба на Хрещатику.

У 2017 році організаторами Конкурсу виступають Благодійний фонд "Омріяна Країна" та "Фонд родини Кольгофер".

Музою цьогорічного Конкурсу «Омріяна Україна очима дітей» є народна улюблениця, солістка Державного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, співачка – Злата Огнєвіч.

1 березня 2017 року розпочнеться прийом художніх робіт - малюнків на тему "Омріяна Україна".

До участі в Конкурсі запрошуються діти дошкільного віку (від 3 до 6 років), молодшого (від 6 до 10 років), середнього (від 10 до 15 років) та старшого (від 15 до 18 років) шкільного віку з усієї України.

Кожен учасник може надіслати необмежену кількість малюнків, які відповідають тематиці Конкурсу.

Прийом малюнків триватиме до 1 травня 2017 року.

Для нас є цінним кожний малюнок, кожна мрія. Однак авторитетне Журі конкурсу відбере найкращі роботи, автори яких стануть призерами Конкурсу.

 

100 найкращих дитячих робіт, відібраних Журі, візьмуть участь у виставці, організованій в м. Києві до Міжнародного дня захисту дітей 1 червня 2017 року.

Також  будуть проводитись виставки дитячих малюнків в різноманітних локаціях з червня по грудень 2017 року. Автори робіт, що візьмуть участь у виставці, будуть відзначені дипломами та цінними призами.

30 переможців Конкурсу будуть запрошені до Києва для участі в урочистостях з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та нагородження цінними призами. 

 

Контакти

Для зв'язку з Організаторами

тел.: (044) 240-05-97

факс: (044) 521-40-41

Для надсилання малюнків:

 

БО "Фонд родини Кольгофер"

вул. Кам'янецька, 21

місто Хмельницький

29013

 

 

 

Малюйте Мрії!

Творіть Майбутнє!



Категорія: Новини / Конкурси для дітей
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *