Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Звіт про Тиждень української мови та літератури
Звіт про Тиждень української мови та літератури

З 6 по 10 березня 2017 року у школі проходив тиждень української мови та літератури за таким планом:

План тижня

української мови та літератури

   Понеділок

   06.03.2017

Загальношкільна лінійка, відкриття тижня. Розгадування ребусів, кросвордів, загадок. Мультилінгвальна вікторина до Дня рідної мови.

   Вівторок

   07.03.2017

Конкурс на кращу стіннівку «Видатні жінки в історії української літератури»; виставка малюнків за творами Шевченка; фотогалерея «Життєвими   шляхами поетової долі І. Франка.

Четвер

   09.03.2017

Інтелектуально-пізнавальна гра «Шевченкіана» (9 клас); літературно-мистецький флешмоб «О слово рідне, хто без тебе я».

   П’ятниця

   10.03.2017

Конкурс на кращий віртуальний лист письменникові «А слово долине через  віки»; підведення підсумків тижня.

 

 

  Відкриття Тижня розпочалося урочистою загальношкільною лінійкою. Ведучі лінійки розповіли про значення мови в житті народу та про проведення шевченківських днів у школі. Учитель української мови та літератури Чорноусько Н.М. ознайомила учнів та учителів з планом проведення тижня. Також вихованці розгадували кросворди, ребуси, загадки. Під кінець дня   проведено  мультилінгвальну вікторину до Дня рідної мови.

У вівторок  проводився конкурс на кращу літературну газету «Видатні жінки в історії української літератури». На конкурс були представлені газети про Олену Телігу, Ірину Вільде, Наталію Лятуринську, Емму Андієвську. Переможцями стали вихованці 9-ої групи.

     Оформлено виставку малюнків за творами  Шевченка. Активну участь у виставці взяли такі учні: Швець А., Степаненко Ю., Волошина О, Пашкова І., Унгуряну А., Іщенко М., Бондаренко Д., Карпенко А., Люшняк І., Гучок К. Протягом тижня вестибюль школи прикрашали стіннівки, малюнки, ребуси, загадки, кросворди по творчості великого Кобзаря. Учні творчо та по-сучасному підійшли до виконання завдання.

Завершенням другого дня Тижня української мови та літератури стало оформлення  фотогалереї «Життєвими   шляхами поетової долі І. Франка».

Четвер розпочався інтелектуально-розпізнавальною грою «Шевченкіана». Змагалися команди учнів 9 класу. На цьому заході учасники мали можливість перевірити всі свої раніше набуті знання по творчості Т.Шевченка, продемонструвати творчі вміння, кмітливість та винахідливість.

Феєричним закінченням цього дня був літературно-мистецький флешмоб «О слово рідне, хто без тебе я». Учні висловлювали свою любов до рідної мови, декламуючи вірші улюблених письменників. Захід закінчився ритмічним танком «Мова єднання». Масовість та яскравість заходу – чудовий приклад можливостей для виховання патріотизму  у майбутнього покоління.

Закінчився тиждень конкурсом на кращий віртуальний лист письменникові «А слово долине через віки».

Переможці конкурсу:

 І місце – Швець Альона (10 клас), Дубограй Юрій (11 клас)

ІІ місце – Карпенко Карина(10 клас), Іщенко Олена (11 клас)

ІІІ місце – Коломієць Наталія (11 клас)

Урочисте закриття Тижня української мови та літератури відбулося на загальношкільній лінійці. Активних учасників та переможців  конкурсів нагороджено грамотами та подяками. 

Учителі української мови та літератури висловили щиру вдячність усім учасникам, учителям та адміністрації школи за допомогу в організації та проведенні тижня.

Звіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літературиЗвіт про Тиждень української мови та літератури

 



Категорія: Новини / МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *