Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"
Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"

6 березня в 4 класі пройшло конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!", присвячене Міжнародному жіночому дню 8 Березня.

В конкурсах "Візитка", "Незвичайний ресторан", "Господарочка", "Модельна агенція", "Інтелектуальний", "Артистичний" дівчатка довели, що образ сучасної міс - це не тільки гарна зовнішність, гарний одяг і зачіска, але і вміння себепоказати, це талант, розум і душа!

Журі в складі Дромашко Л.І., Мельниченко О.Д., Козеровська Я.В., Каплун В.Д. обєктивно оцінювали учасниць. І ніхто не залишився без нагороди. Кожна з учасниць перемогла в одній з номінацій "Міс Кмітливість", "Міс Чарівність", "Міс Загадковість", "Міс Популярність", "Міс Посмішка".

Не обійшлося без подарунків. Діти підготували мамам подарунки виготовлені власноруч. Це і вишиті хрестиком серветки, і вазочки із квітами з паперу та тканини, і вісімки з картону та стрічок.

Свято пройшло весело і цікаво. Діти, батьки і вчителі залишилися щасливі і задоволені.

Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"Конкурсно-розважальне свято "Нумо, дівчата!"

 



Категорія: Новини / МО вчителів початкових класів / Шкільне життя
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *