Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Звіт про Тиждень здоров'я
Звіт про Тиждень здоров'я

З 6 по 10 лютого в закладі проходив тиждень "Зроби свій вибір на користь здоров'я". Учнівськими колективами 5-9 груп були підготовлені стіннівки на дану тематику.

Звіт про Тиждень здоров'яЗвіт про Тиждень здоров'яЗвіт про Тиждень здоров'я 

9 лютого 2017 року вчителем з основ здоров'я Галіченко Т.В.  та ученицею 9 класу Швець Анітою проведений проект "Квітка здоров'я". Під час проекту учням були запропоновані інтелектуальні завдання - "Впізнай складову здоров'я за малюнком", "Чому так говорять","Закінчіть речення".

Звіт про Тиждень здоров'яЗвіт про Тиждень здоров'яЗвіт про Тиждень здоров'я

Звіт про Тиждень здоров'яВ рамках тижня сприяння здорового способу життя та безпеки життєдіяльності шкільний бібліотекар Самольчук І.В. разом із вихованцям школи проявляли вміння складати вірші, казки, ребуси та загадки про здоровий спосіб життя. 

Активними учасниками стали Карпенко Анжела, Підлубна Євгенія, Дядечко Вікторія, Люшняк Ірина, Гучок Ілля, Степаненко Вікторія, Дерев`янко Сергій, Резніченко Денис та ін. В шкільній бібліотеці було оформлено цікаву і змістовну викладку літератури «Здоров`я-найцінніший скарб».

 

10 лютого відбувся виступ агітбригади "Азбука здоровя", на якому учні 9 класу зі своїм класним керівником Виштикайло І.В. знайомили учнів з умовами необхідними для збереження та зміцнення здоров'я, нагадали про шкідливі звички, що шкодять здоров'ю, закликали цінити здоров'я. 

Звіт про Тиждень здоров'яЗвіт про Тиждень здоров'яЗвіт про Тиждень здоров'яЗвіт про Тиждень здоров'яЗвіт про Тиждень здоров'я

 



Категорія: Новини / Безпека життєдіяльності
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *