Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » Зимова школа програмування 2016
Зимова школа програмування 2016

  Вихованці Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Степаненко Юлія та Запорожець  Богдан, яким до смаку олімпіадне програмування, пройшли навчання в  Третій Всеукраїнській Зимовій Комп’ютерній Школі «ОЛІМП» , яка відкрила свої двері з 22.12.16 по 29.12.16 на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочитку «Ерудит», с.Потоки Полтавської області.

Зимова школа програмування 2016 Зимова школа програмування 2016 

  Школа спеціалізується на підготовці учасників олімпіад з програмування різних рівнів: від початківців до учасників міжнародних олімпіад. В рамках школи плануються: різнорівневі лекції та змагання з програмування, розбір задач, дорішування, чудове харчування, культурні заходи.

Зимова школа програмування 2016 Зимова школа програмування 2016  

  Головний організатор - Мельник Валентин Іванович, найкращий тренер з олімпіадного програмування, якій підготував більше 10 призерів Міжнародної олімпіади. Заняття з учнями проводили провідні фахівці по підготовці учнів до олімпіад з програмування різних рівнів вищих навчальних закладів: Горошко Юрій Васильович, Міца Олександр Володимирович, Арзубов Микола Олексійович, Жуковський Сергій Станіславович, Вапнічний Сергій Дмитрович.  Досвідом участі в олімпіадах ділилися студенти, які в шкільні роки брали участь у Всеукраїнських та Міжнародних олімпіадах з інформатики.

Зимова школа програмування 2016 Зимова школа програмування 2016 

  Формат Зимової школи дозволив краще засвоїти достатньо складний матеріал завдяки вільній, невимушеній, особливій атмосфері між учнями та викладачами під час навчального процесу.

  Слухачі школи мали змогу взяти участь у ІІІ зимовому кубкі Кременчука з програмування. За результатами змагання в IV лізі вихованці нашого закладу отримали дипломи ІІІ ступеня та пам’ятні медалі.

Зимова школа програмування 2016 Зимова школа програмування 2016  

Зимова школа програмування 2016 

  Участь учнів нашої школи в Третій Всеукраїнській Зимовій Комп’ютерній  Школі «ОЛІМП» була б не можлива без фінансової підтримки Неофіти Ігоря Богдановича та сімей вихованців.

 

  Короткий  фотозвіт роботи школи можна переглянути за посиланням

https://goo.gl/photos/tQpKDKwQdwnCvMGk7

 



Категорія: Новини / МО вчителів природничо-математичного циклу
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *