Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Відкритий урок з географії в 10 класі

20 лютого 2018 року в закладі пройшов відкритий урок з географії в 10 класі на тему "Індія - країна контрастів" (вчитель Пасхал Г.П.)

Метою уроку було сформувати  в учнів уявлення про характерні риси ЕГП Індії, особливості природних умов та ресурсів, загальні закономірності розміщення населення й господарства, культурно-історичні особливості країни; ознайомити з традиціями та звичаями індійського народу; вдосконалювати практичні навички і вміння самостійно здобувати знання; формувати вміння працювати в групах; продовжувати вміння працювати з контурною картою; розвивати творчі здібності учнів, логічне мислення, формувати культуру спілкування; виховувати інтерес до предмета.

На уроці учні виступали в ролі істориків, гоеграфів, демографів та культурологів. Підготували цікаві презентації про особливості географії, господарства, побуту, традицій, минулого та сучасність Індії, виявили проблеми та перспективи розвитку країни. Учні працювали в групах, створювали динамічну контурну карту, робили висновки за картами атласу. 

   



Категорія: МО вчителів природничо-математичного циклу / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *