Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » ІІ засідання шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів
ІІ засідання шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів

30 листопада 2017 року  відбулося ІІ засідання шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів (керівник Чоботар Т. Ю.)  з теми  «Впровадження інноваційних технологій навчання для активізації пізнавальної діяльності молодших школярів». 

Члени ШМО ознайомилися з  рівнем  сформованості самооцінки молодших школярів   в нашій школі, над  діагностуванням  якої  працювала соціальний педагог Височанська О. С. 

Чоботар Т.Ю. закликала до співробітництва вчителя й учня, що їхня співдружність і співтворчість значною мірою забезпечують створення  «ситуації  успіху»,  сприятливих умов для розкриття творчих можливостей дітей, ведуть до істотної гуманізації освіти.

Гордієнко О.О. ознайомила вчителів з цікавими корекційними вправами з формування ситуації успіху у молодших школярів: «Я знаю», «Я вмію» та інші. І саме нам, учителям, не слід забувати слова В. О. Сухомлинського: «Є успіх, є бажання вчитися. Особливо важливо це на першому етапі навчання – в початковій школі, де дитина не вміє долати труднощі, де невдача приносить справжнє горе».

Щербова Н.М. повідомила про шляхи підвищення інтересу учнів на уроках з власного досвіду та проаналізувала відкритий урок з української мови на тему: «Ненаголошені /е/ /и/ в коренях слів, що перевіряються наголосом».

Мельниченко О.Д. виготовила буклет «Нестандартні форми навчання на уроках» та повідомила про нестандартні форми навчання в початковій школі.      

Педагоги склали графік контрольних робіт учнів за І семестр та  долучилися до участі в Обласному педагогічному марафоні «Штрихи до портрета Василя Сухомлинського»,  у флешмобі "Читаємо Сухомлинського" , де було прочитано книгу «Сто порад учителеві», в якій Василь Сухомлинський надає поради щодо організації, змісту, форм, методів та прийомів освітнього процесу.



Категорія: МО вчителів початкових класів / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *