Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Перемога на фестивалі ROBOTICA2018
  • 14-05-2018, 09:17
  • 817
  • 0

В м.Києві 12-13 травня відбувся десятий ювілейний фестиваль Robotica 2018. Це найбільший сімейний STEM-фестиваль України. Він продемонстрував гостям нестандартні вирішення важливих проблем людства, змінює ставлення до робототехніки, інженерії та освіти в цілому. 

Вже традиційно вихованці КЗ «Добровеличківське НВО» взяли активну участь в цьому фантастичному дійстві. Учні 7 класу,  які знайомляться з основами робототехніки на уроках, перевірили на міцність конструкції та ефективність програми своїх роботів – сумоїстів. Діти демонстрували свої знання в інженерії, комп’ютерному програмуванні, математиці та робототехніці.

Учасникам змагань необхідно було підготувати робота, здатного найбільш ефективно виштовхувати робота-противника за межі рингу. Робот має бути автономним, тобто керуватися лише програмою.

Вдало пройшовши груповий турнір (а це майже 60 учасників), Тимошенко Максим, Думенко Дар’я та Галатіна Анна увійшли у вісімку кращих команд роботів-сумо. А це позитивні емоції, досвід участі в змаганнях, спілкування з однолітками, які теж хворіють на «роботоманію».

Фортуна була більш прихильна до Волошиної Олени, яка зайняла ІІ місце в змаганнях роботів «Сумо. Автономні роботи»

Також у змаганнях такого рівня вперше прийняли участь юні програмісти-конструктори гуртка «Робототехніка» команда «Адреналін», який працює на базі початкових класів КЗ «Добровеличківське НВО» (керівник Циртій В.І.). Та не зважаючи на вельми юний вік, діти зробили гучну заявку на досягнення успіху. Серед 98 команд, що взяли участь в номінації  «Їжа має значення» на базі конструктора Lego Wedo 2.0 вихованці Гордус Максим, Шевченко Данііл, Тупчієнко Станіслав зайняли 12 місце та отримали  грамоти в номінації "Кращий дизайн робота".

Поїздка стала можлива при підтримці батьків вихованців та директора КЗ «Добровеличківське НВО» К.Ковальської.

 

   

 



Категорія: Конкурси для дітей / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *