Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
Конкурс «Кращий STEM*-урок»

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», Фонд ООН у галузі народонаселення, Міністерство освіти і науки України проводить конкурс «Кращий STEM*-урок». Партнери – ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» і Громадська спілка «СТЕМ КОАЛІЦІЯ»

Попит на професіоналів у галузі науки, техніки, математики та інженерії (STEM) у світі зростає з кожним днем. Статистика свідчить, що:
• 70% найпопулярніших робочих місць у майбутньому потребують освіти STEM, а 30% компаній в сфері біотехнологій повідомляють про відсутність кваліфікованих співробітників у галузі STEM;
• відсоток хлопців, що хочуть працювати в STEM-сфері, знижується, і лише невелика кількість дівчат (11%) мають інтерес до STEM, що можна пояснити загальним сприйняттям STEM-предметів «як важких», а також і тим, що більшість підлітків втрачають інтерес до цих предметів.
• гендерну нерівність, дівчата недостатньо представлені у цих сферах, віддаючи перевагу більш традиційно жіночим секторам економіки.
Враховуючи сучасні виклики до підготовки майбутнього покоління, актуальність розвитку напрямів STEM-освіти виникла ідея розробити STEM-уроки, які мотивували підлітків, зокрема дівчат, до вивчення STEM-предметів. З метою створення бази даних таких розробок готових уроків, заходів та популяризації основних ідей STEM-освіти проводиться конкурс «Кращий STEM-урок».
Конкурс проводиться серед педагогічних працівників закладів освіти: загальної середньої, позашкільної, спеціалізованої та професійної (професійно-технічної). Педагогічні працівники подають на конкурс авторські творчі роботи – розробки/кейси уроків/занять. Переможці Конкурсу отримують грошові призи.
Для участі в Конкурсі Учаснику необхідно з 27 серпня 2018 року до 10 жовтня 2018 року надіслати на електронну адресу Організаційного комітету: stem@csr-ukraine.org заявку (анкету учасника та конкурсну роботу).



Категорія: Конкурси для вчителів / Новини
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *