Категорії меню
Опитування
Яка форма навчання Вам більше до вподоби?

Корисні посилання


















ЩОДЕННИК


Гордість школи
Орловська Вікторія Орловська Вікторія
Тупчієнко Станіслав Тупчієнко Станіслав
Буцик Антоніна Буцик Антоніна
Кошельнюк Катерина
Омельченко Варвара
Щербова Анастасія
Трощинськa Анастасія
Для школярів














Архів новин
» » » Про участь у грі "Геліантус-учитель"-2018
Про участь у грі "Геліантус-учитель"-2018

Алгоритм участі у ІV конкурсі «Геліантус–учитель»–2018

2017-09-02
  1. Конкурс

Творче об’єднання «Соняшник» пропонує ІV конкурс «Геліантус–учитель»–2018 для вчителів природничих дисциплін (фізики, хімії, біології, географії, природознавства, екології, основ здоров’я) і початкових класів.

Конкурс відбудеться 27 березня 2018 року з 15.00 до 16.00.

Метою цього конкурсу є розширення обріїв фахової підготовки вчителів, можливість побачити себе в широкому професійному колі. Участь у цьому конкурсі та подальше його обговорення сприятимуть створенню неформального простору для фахового спілкування вчителів фізики, хімії, біології, географії, природознавства, екології, основ здоров’я та початкових класів.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Конкурс НЕ має на меті перевіряти професійну придатність, а пропонується лише для підвищення власної кваліфікації вчителів і надання додаткового інструмента для внутрішнього контролю.

Конкурс проводиться відповідно до:

- листа Міністерства освіти і науки України від 25.07.2017 р. №2.2-1781 «Про проведення IV конкурсу «Геліантус–учитель»–2018. З текстом листа можна ознайомитися на сайті гри «Геліантус» у розділі «Правила та документи» або ТУТ.

Конкурс «Геліантус–учитель»–2018 для вчителів природничих дисциплін (фізики, хімії, біології, географії, природознавства, екології, основ здоров’я) і початкових класів  – анонімний. Переможців буде названо й нагороджено, якщо буде заповнена анкета на персональній сторінці.

  1. Завдання

Для проведення конкурсу «Геліантус-учитель» передбачається використання дворівневих тестів.

Основна частина тесту складатиметься із 16 завдань і пропонуватиметься для всіх вчителів природничих дисциплін та початкових класів. Завдання в цій частині матимуть таку саму тематику, що й завдання конкурсу «Геліантус» для учнів, але будуть менш спеціалізованими.

Другий блок, спеціалізований, складатиметься із чотирьох складніших завдань з певної спеціальності (фізики, хімії, біології, географії або початкові класи). Тематика завдань зберігатиметься, утім для їхнього виконання будуть необхідні більш глибокі знання предмету. Кожен учасник конкурсу «Геліантус-учитель» виконуватиме завдання основного блоку, і самостійно, при реєстрації, обиратиме з якого предмету виконуватиме завдання спеціалізованого блоку. На виконання завдань відводиться 60 хвилин.

  1. Реєстрація та проведення конкурсу

Конкурс відбудеться 27 березня 2018 року з 15.00 до 16.00.

Конкурс можна пройти ЛИШЕ у режимі оф-лайн у закодованому файлі із завданнями гри.

Алгоритм дій учасника конкурсу:

3.1. З 1 лютого до 26 березня 2018 року необхідно зареєструватися для участі в конкурсі. Реєстрація на конкурс відбувається на сайті гри «Геліантус» helianthus.gra@gmail.com у розділі «Геліантус–учитель». Звертаємо Вашу увагу, що реєстрація для участі в конкурсі відбувається щорічно, оскільки конкурс анонімний. Обов’язково запишіть придумані Вами нік та шифр. Надалі за допомогою ніку та шифру Ви зможете заходити на свою персональну сторінку (увести у відповідні віконця нік та шифр), переглядати розгорнуті відповіді, кількість набраних балів, особистий рейтинг, заповнювати анкетні дані для відзначення переможців конкурсу в листі МОН та завантажувати диплом переможця / сертифікат учасника. Інструкцію щодо реєстрації можна скачати ТУТ.

3.2. Завдання конкурсу у вигляді закодованого файлу з’являться на персональних сторінках зареєстрованих учасників 16 березня 2018 р. До 27 березня (включно) за допомогою ніку та шифру зайдіть на персональну сторінку та завантажте на свої комп’ютери закодований файл із завданнями конкурсу.

3.3. Код для відкриття файлу із завданнями буде оприлюднено близько 14.45 години 27 березня на сайті гри «Геліантус» та на сторінці «Геліантус –учитель» і продубльовано на електронну адресу учасника, зазначену під час реєстрації.

3.4. Конкурс почнеться о 15.00 годині 27 березня. Учасники та учасниці працюють над завданнями конкурсу 60 хвилин. Відповіді потрібно відправити до 16.10 27 березня 2018 року до оргкомітету за адресою: konkurs.uchitel@gmail.com або helianthus.gra@gmail.com. Завдання, відправлені до оргкомітету пізніше, ніж о 16.10, розглядатися не будуть. Інструкцію щодо роботи з файлом (позначення обраних відповідей) можна скачати ТУТ.

  1. Розгорнуті відповіді до завдань буде оприлюднено на персональних сторінках учасників о 16.40 годині 27 березня 2018 року.
  2. Кількість набраних балів та особистий рейтинг буде оприлюднено на персональних сторінках учасників до 10 квітня 2018 року. Стежте, будь ласка, за повідомленнями на сайті гри «Геліантус» та на сторінці «Геліантус –учитель».
  3. Усі переможці та учасники конкурсу зможуть завантажити електронну версію диплома або сертифіката після заповнення анкети на персональній сторінці. Для цього на персональній сторінці учасника потрібно заповнити анкетні дані до 20 квітня (включно). Для формування галереї переможців завантажте Ваше фото. Увага, після заповнення анкетних даних та натискання на кнопку «Зберегти» змінити їх неможливо! Після збереження анкетних даних на персональній сторінці учасника завантажте електронний варіант диплома або сертифіката (кнопка «Завантажити диплом/сертифікат»).


Категорія: КОНКУРСИ / Конкурси для вчителів
Повернутися
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
Ім'я:*

E-Mail:*
Підтвердіть, що Ви не робот: *